Solliciteer Direct!

Heb jij ook interesse in een spannende bijbaan waar je bijzondere mensen leert kennen en ook zeer goed betaald wordt? Solliciteer dan bij GigoloDiamonds en wordt een Gigolo die alle Vrouwen harten op hol doet slaan.

GigoloDiamonds is altijd geïnteresseerd om nieuwe Gigolo’s te ontmoeten. Wij bieden een veilige, ontspannen werksfeer. Discretie en respect zijn twee aspecten waar wij erg veel waarde aan hechten.

Wij zoeken Heren die sterk in hun schoenen staan, niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen en vooral sociaal en entertainend zijn. Een goede scholing is belangrijk, je moet in staat zijn je aan te passen aan het niveau van alle mogelijke cliënten.

Werken als Gigolo kan erg rendabel zijn en kan leuke extra’s als cadeaus en interessante contacten opleveren, ons bedrijf richt zich op het midden, hogere, luxere segment, dit moet ook terug komen in de presentatie van onze escorts. De exacte verdiensten worden besproken in een eerste kennismakingsgesprek.

Er zijn enkele vereisten waar wij ons aan vast houden. Wij werken niet met Heren die enkel gezelschap willen bieden, seks zal bijna altijd onderdeel zijn van een booking. We verwachten dat je gezellig, spontaan, lief, vrouwelijk en charmant bent.

Gezondheid is een belangrijk gegeven, Heren dienen geen drugs te gebruiken en zowel mentaal als lichamelijk gezond te zijn.

Bij GigoloDiamonds werken wij vrijwel alleen met Heren die de Nederlandse nationaliteit bezitten. Indien dit niet het geval is moet je documenten kunnen overleggen waaruit blijkt dat je in Nederland mag werken. Wij zijn een legaal, transparant bedrijf en betalen zo ook netjes belasting.

Huidskleur en afkomst is geen obstakel, we verwachten dat je vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Leeftijd hoeft geen rol te spelen, wij accepteren sollicitanten vanaf 21 jaar. Uitzonderingen zijn niet mogelijk! Dit omdat het wettelijk verplicht is om minimaal 21 jaar te zijn voor dit beroep. Het is belangrijk dat je lichaam goed in vorm is.

Een vriendelijk gezicht, met een mooie lach en glinsterende ogen brengt een vrouw al snel tot smelten, . Ongepaste kleding kan nare situaties opleveren, we vragen je dan ook altijd zorgvuldig te letten op je kleding. Indien nodig zullen we je erbij helpen.

Ervaring is geen vereiste, veel cliënten vinden het zelfs wel spannend dat dames nog niet ervaren zijn. Mocht je over bijzondere talenten beschikken, horen wij dit graag van je.

Kun jij je vinden in het bovenste? En wil jij werken in een veilige, transparante, leerzame en interessante omgeving onder leiding van een vrouwelijk management, waarmee je een meer dan ruim salaris verdient? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je niet zeker weet of je voldoet aan onze criteria, wees dan niet onzeker en stuur gewoon een casting formulier op, we kunnen een informeel gesprek hebben over de mogelijkheden.

Wat wij vragen :

Discretie wat betreft de cliënt.
– Dat je in het bezit bent van een geldig legitimatie bewijs.
– Leeftijd van minimaal 21 jaar.
– Hygiëne, dus een verzorgd uiterlijk.
– Spontaniteit.
– Flexibiliteit.

Wat hebben wij te bieden voor alle dames:

– Werken onder legale vergunning ( wel zo fijn en safe)

– Een prettige werksfeer in een leuk, betrouwbaar en gezellig team .
– Wij dragen de opting-in regeling af.
– Er wordt per gewerkte dag uitbetaald 70/30 regeling!
– Zelfstandige Heren (ZZP’ers) kunnen bij ons werken onder goede voorwaarden.
– De werkdagen zijn in overleg.
– Elke heer werkt met een eigen profiel met reviews, zoals op deze website weergegeven staat.
– Overnachten is bij ons mogelijk onder gunstige voorwaarden zoals hotels ect.
– We behandelen je aanmelding discreet en kunt kiezen om anoniem in beeld te blijven
– Wij werken enkel met Heren die op papier willen werken.
– Je wordt gehaald en terug gebracht door een privé chauffeur.
– Discretie omtrent jou als persoon binnen ons team.

Reageer altijd!
Herken jij jezelf in deze beschrijving? Stuur dan je reactie via het online sollicitatieformulier of per mail naar GigoloDiamonds@gmail.com. Heb je vragen, bel ons gerust op 0610025765.

 

Een warme groet,

– GigoloDiamonds –

 

 

Casting

  • Motivatie

  • Zend 3 onbewerkte recente en verschillende foto's van jezelf mee

 

Verificatie